Tuesday, January 29, 2008

Primul om in stat cere sa fie tratat precum starul manelelor


In viata presedintelui Romaniei, Traian Basescu, zis Marinaru', lucrurile "nu este" tocmai la locul lor. De pilda, seful statului a inaintat recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie impotriva Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii. Preşe­dintele contestă decizia Consiliului de a-i da avertisment în nu mai puţin celebrul caz "Ţiganca îm­puţită". Ce legătură este între Adi de la Vâlcea, Traian Băsescu şi "Ţiganca împuţită"? O altă manea: "Liga Campionilor in­terzisă ciorilor!" (..hmm)

Acum vin toate "de se leaga". Adi de la Valcea si-a cantat respectiva epopee cu Liga Campionilor la un bairam desfasurat sub inaltul patronaj al lui Gigi Becali. Or, in acest caz, CNCD-ul nu l-a avertizat pe manelist pentru discrimare (poate pentru ca nu poti sa acuzi un tigan ca a discriminat rasial alt tigan), considerand ca s-a desfasurat intr-un mediu privat, bla-bla.. artistul nu poate fi invinuit pentru difuzarea materialului.

Deci pentru Adi de la Valcea nu s-a dat nimic iar el, seful statului, a vazut cartonasul galben, chiar daca a zis "tiganca imputita" intr-un mediu si mai privat, acesta aflandu-se in masina proprietate personala, impreuna cu sotia. Mai mult, cica ar fi "slobozit ocarile" aflandu-se sub influenta "presiunii psihice din ziua referendumului.

Asadar Traian Basescu cere sa fie tratat in mod egal cu star-ul manelelor, ceea ce nu poate decat sa ne bucure. Este cea mai buna dovada ca in Romania este mai bine sa fii manelist decat Presedinte. Fara numar!

No comments: