Thursday, December 11, 2008

Diverse..

  • Habar nu am cand se va termina aceasta criza politica si nici cum. Pentru a doua oara, Theodor Stolojan este premierul de criza. Chiar daca cea de acum nu are nici o legatura cu cea din ’91 ma intreb daca Stolojan este premierul care sa ne calauzeasca prin aceasta aventura numita “iesirea din criza”. Ca o paranteza, Obama a declarat ca s-a apucat de politica dezgustat fiind de faptul ca politica de azi nu mai inseamna respectarea nevoilor cetatenilor ci mai degraba a intereselor personale ale alesilor. Daca Stolojan va reusi sa se indeparteze de aceste metode tipice pentru Traian Basescu, atunci el are o sansa sa reuseasca.
  • Lira este in cadere. Britanicilor le este tot mai dificil sa calatoreasca in Europa zilele astea pentru ca este tot mai scump pentru ei. Ce veste buna! Sa ramana naiba aici si sa nu mai infecteze batranul continent cu natura lor scarboasa
  • Cred ca criteriul de selectie al antrenorilor la Steaua este urmatorul: se ia un numar oarecare de “foste glorii” si se alege cel mai sclav dintre ei. Cat de rusinos. Ca urmare, zero rezultate, create de zero jucatori de valuare. Nimic nu are aceasta echipa. Nici ambitie, nici spirit de lupta, nimic.

No comments: